PDF e-recept

 

 

Klik op de afbeelding om het e-recept als PDF-bestand (615kb) in een nieuw venster te bekijken.
 
Dit is de online variant van het e-recept welke in sep. 2017 verspreid wordt (is) in Rozenburg.

Online Hulp

 

Welkom op de Online Hulp pagina van Eilandkracht. Deze pagina is tot stand gekomen in samenwerking met Huisartsenpraktijk Blankenburg. Hiermee geven we vorm aan ‘Welzijn op recept’ in Rozenburg.

 

Bijna iedereen heeft wel eens psychosociale klachten waarbij je niet precies weet wat je daar nu mee aan moet. Soms kun je het zelf oplossen. Soms heb je er een beetje hulp bij nodig. De huisarts is eigenlijk niet de aangewezen hulpverlener om je écht te helpen bij psychosociale klachten. Hij verwijst je naar andere hulporganisaties. Eilandkracht is de verbindende samenwerking van Welzijn en de Zorg.

 

Via deze pagina vind je zelfhulp tests en online programma’s die je verder kunnen helpen. Ook andere vragen die niet specifiek benoemd zijn, kun je stellen aan de coach. De coach kan je zeker verder helpen.

 

Eilandkracht is een onderdeel van Kwadraad maatschappelijk werk, wanneer je aan een programma deelneemt zijn de voorwaarden van Kwadraad van toepassing.

Tests

 

Zelftesten zijn een leuke en actieve manier om dingen over jezelf te leren. De medewerkers van Kwadraad hebben verschillende zelftesten voor je gemaakt. Test hoe assertief je bent, hoe het met jouw gevoel van eenzaamheid zit en meer! Als je op een knop hiernaast klikt, wordt je doorgeleid naar de site van Kwadraad waar de tests te vinden zijn.

Zelfhulp

 

Soms wil je wat hulp zonder dat je direct contact hoeft te hebben met een hulpverlener. De medewerkers van Kwadraad hebben daarom verschillende zelfhulptrainingen gemaakt. Je kunt deze trainingen gratis en anoniem volgen. Het enige dat we van je vragen is je postcode en een e-mailadres. Voor deze zelfhulptrainingen maak je een account aan in 'Mijn Kwadraad'. Klik hiernaast op de knop om dat account aan te maken.

informatie zelfhulp trainingen

aanmaken zelfhulp account

Begeleiding

 

Er zijn diverse trainingen ontwikkeld door de medewerkers van Kwadraad waarbij je begeleiding kunt krijgen. Deze volg je via een account op 'Mijn Kwadraad'. De medewerker van Kwadraad zal je helpen om deze trainingen tot een voor jou goed einde te brengen. Voor een begeleide online training kun je je aanmelden.

informatie  begeleide trainingen

aanmelden begeleide training

Coach

 

Als je niet verder komt met het Online Hulp-programma kun je contact opnemen met een coach.

 

Ook andere hulpvragen die niet specifiek genoemd zijn, kun je stellen aan een coach.

 

De coach kan je zeker verder helpen!

Stel je vraag aan de coach:

*

*

Je vraag wordt naar de coach verzonden...

Helaas reageert de server niet... Probeer het nogmaals, of bel naar 085 02 96 276

Bedankt, je vraag is verzonden... De coach neemt spoedig contact met je op.

*

*

 

Eilandkracht is een samenwerking
tussen Kwadraad, Careyn en PUSH
telefoon: 085 02 96 276
e-mail: info@eilandkracht.nl
© 2016 - 2017 Eilandkracht